Horoskop na tento týždeň: Panna má pred sebou NÁDHERNÉ dni. Jedno znamenie bude krivo obvinené, ďalšie naštrbí prudkými reakciami pracovné vzťahy

Niektoré znamenia to budú mať ťažké, no milovaná osoba ich podrží. Osamelí si musia dávať pozor, aby nenaleteli podvodníkovi. Čo si pre ...
  • Zdroj: Getty/bymuratdeniz

Niektoré znamenia to budú mať ťažké, no milovaná osoba ich podrží. Osamelí si musia dávať pozor, aby nenaleteli podvodníkovi. Čo si pre vás pripravili hviezdy na tento týždeň? Dozviete sa z horoskopu.

Baran

Vzťahy: Nezotrvávajte v žiadnom sebaklame. Nikto nie je dokonalý či výnimočnejší ako tí druhí. V láske zvýšte opatrnosť, lebo sa na vás chystá nejaká búda. Nevyhýbajte sa riešeniu problémov. Spoľahnite sa na svoju intuíciu a nesklamete sa.

Peniaze – práca: Niektoré úlohy vám budú pripadať zbytočné či nezmyselné. Napriek tomu ich budete musieť zvládnuť. Zhlboka sa nadýchnite a pustite sa do ich plnenia. Ak sa do toho poriadne zapriete, budete hotoví skôr ako očakávate.

Zdravie: V športových aktivitách zvýšte opatrnosť, lebo každá nepozornosť by vás mohla nejako podraziť. Hoci bude Neptún v dobrom postavení, i tak sa za ničím nasilu nenaháňajte. Zhlboka dýchajte, večer chvíľu meditujte.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});