Horoskop na tento týždeň: Škorpióna potešia príjemné finančné správy. Ktoré znamenie musí počítať s drinou, prekážkami a nečestným postupom neprajníkov?

Správajte sa milo, len tak môžete spoznať veľmi príjemných ľudí, s ktorými môžete všeličo pekné zažiť. Z nášho týždenného horoskopu sa ...
  • Zdroj: Getty/miljko

Správajte sa milo, len tak môžete spoznať veľmi príjemných ľudí, s ktorými môžete všeličo pekné zažiť. Z nášho týždenného horoskopu sa dozviete, čo vás ešte čaká.

Baran

Vzťahy: Vyhnite sa konfliktu so staršími ľuďmi, ktorí budú mať pocit, že vek ich oslobodzuje od významu príslovia, čo je dovolené bohovi, nie je dovolené volovi. Ak začnete reagovať na ich poznámky, znížite sa na ich úroveň.

Peniaze – práca: Dbajte o to, aby ste netrpezlivosťou neprišli o podmienky na dosiahnutie cieľa, na ktorý už riadne dlho pozeráte a pomaly sa k nemu približujete. Postupujte mlčky. V nie jednom smere sa dostanete vyššie či bližšie k jadru.

Zdravie: Psychiku nebudete mať celkom vyrovnanú, môžu sa objaviť i černejšie myšlienky, nepríjemné pocity až úzkostné stavy. Zahĺbte sa do seba, zistite, z čoho to vyplýva a hneď to i vyriešte. Zbytočne nepodliehajte stresu.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});