Horoskop na tento týždeň: Stretnutie s OSUDOVOU láskou čaká len tieto dve znamenia. A ktoré si má dávať POZOR? V osobnom vzťahu hrozia krízy a hádky

Duševne pracujúci získajú nové námety na zamyslenie, niektorí sa však ocitnú v serióznom kolobehu starosti a umelých prekážok. Prečítajte ...
  • Zdroj: Getty/bojanstory

Duševne pracujúci získajú nové námety na zamyslenie, niektorí sa však ocitnú v serióznom kolobehu starosti a umelých prekážok. Prečítajte si týždenný horoskop.

​​Baran

Vzťahy: Ľudia, ktorí neustále s vami iba súhlasia, nie sú vašimi priateľmi, iba pochlebovačmi, ktorým o niečo, pravdepodobne materiálne, ide. Pozorne vypočujte kritickejšie hlasy a vezmite si z nich to dobré.

Peniaze – práca: Pracovať budete skôr pre seba, v rodine, doma, v záhrade či na chalupe, niektorí pôjdu relaxovať na dovolenku. Všetko, čomu sa budete venovať dokončíte, pocítite spokojnosť s vykonanou prácou a získate aj motiváciu pre budúcnosť.

Zdravie: Snažte sa urobiť niečo pre svoje zdravie. Tí, čo dovolenkujete, nestrácajte čas s novými známosťami. Ak máte odvahu riskovať, popustite uzdu svojej fantázii, Jupiter to istí. Koncom týždňa budete prekonávať únavu.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});