Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie dostane životne dôležitú SPRÁVU, a ktoré bude ľudí priťahovať ako včely na med?

Je na čase, aby ste sa venovali sebe, kondícii, zdraviu či osobným záľubám. Dovolenkujúci zažijú príjemné dni. Aký bude tento týždeň? ...
  • Zdroj: Getty/AnnaZhuk

Je na čase, aby ste sa venovali sebe, kondícii, zdraviu či osobným záľubám. Dovolenkujúci zažijú príjemné dni. Aký bude tento týždeň? Dozviete sa z nášho horoskopu.

Strelec

Vzťahy: Dajte si pozor na neznámych, na prvý pohľad nebezpečných ľudí, najmä na dovolenke. Značné nepríjemnosti môžete zažiť aj pri vybavovaní na úradoch. S veľkou ochotou alebo s výraznou slušnosťou sa nestretnete.

Peniaze - práca: Bude sa vám dariť, ak sa pokúšate niečo zmeniť. Priatelia sú síce vynikajúci, ale záujmy rodiny sú prvoradé. Premyslite si, čo budete podnikať, v niektorý večer by ste mohli ísť do spoločnosti alebo na diskotéku.

Zdravie: Všeličo vám bude prekážať. Skúste počas chôdze rytmizovane zhlboka dýchať, uvoľníte sa. Okrem toho pravidelne plávajte, bicyklujte prípadne behajte. Jedzte viac zeleniny a ovocia, obmedzte chlieb a koláče.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});