Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie dostane životne dôležitú SPRÁVU, a ktoré bude ľudí priťahovať ako včely na med?

Je na čase, aby ste sa venovali sebe, kondícii, zdraviu či osobným záľubám. Dovolenkujúci zažijú príjemné dni. Aký bude tento týždeň? ...
  • Zdroj: Getty/AnnaZhuk

Je na čase, aby ste sa venovali sebe, kondícii, zdraviu či osobným záľubám. Dovolenkujúci zažijú príjemné dni. Aký bude tento týždeň? Dozviete sa z nášho horoskopu.

Váhy

Vzťahy: Rozdajte okolo seba trochu lásky a pochopenia a nebude vám nič chýbať. Toleranciou názoru iných iba získate, nuž ak sa zatnete, napočítajte do desať a zistíte, že myslíte trochu odlišnejšie.

Peniaze - práca: Postretne vás menšia patália vo väčšom obchode; akoby vám chceli niečo prišiť. Jednajte pokojne, nechoďte hlavou proti múru a uvidíte, že sa všetko vysvetlí a vyjasní. Cez víkend nezabudnite na niečo príjemné a uvoľňujúce.

Zdravie: Prebytočnú energiu si skúste vybiť v športe alebo v bohumilej fyzickej aktivite, napríklad okopávanie zemiakov, presádzanie priesad, sťahovanie nábytku či väčšie upratovanie. Jedzte menej mäsa.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});