Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie dostane životne dôležitú SPRÁVU, a ktoré bude ľudí priťahovať ako včely na med?

Je na čase, aby ste sa venovali sebe, kondícii, zdraviu či osobným záľubám. Dovolenkujúci zažijú príjemné dni. Aký bude tento týždeň? ...
  • Zdroj: Getty/AnnaZhuk

Je na čase, aby ste sa venovali sebe, kondícii, zdraviu či osobným záľubám. Dovolenkujúci zažijú príjemné dni. Aký bude tento týždeň? Dozviete sa z nášho horoskopu.

Panna

Vzťahy: Pokúste sa riešiť všetky hádky diplomatickou cestou, najmä ak vám nebude chcieť rozumieť ten či tá, koho máte najradšej. V prípade divných susedov či kolegov ustúpte, ak nebudete mať argumenty. Rodičom neodporujte.

Peniaze - práca: Niektoré veci vyriešite rýchlo, iné vás o niečo viac zabavia. Vyhnite sa dvojitej práci, nerobte nič nasilu, iba tak všetko urobíte k spokojnosti svojej i šéfovej. Ak ste na dovolenke čakajú vás príjemne dni, plné aktivít.

Zdravie: Protirečenia rôzneho druhu sa následne prejavia na napätí pri športových disciplínach, najmä u aktívnych športovcov. Bude potrebné zastaviť, sadnúť si, započúvať sa do zvukov zurčiaceho potôčika a občas meditovať.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});