Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie dostane životne dôležitú SPRÁVU, a ktoré bude ľudí priťahovať ako včely na med?

Je na čase, aby ste sa venovali sebe, kondícii, zdraviu či osobným záľubám. Dovolenkujúci zažijú príjemné dni. Aký bude tento týždeň? ...
  • Zdroj: Getty/AnnaZhuk

Je na čase, aby ste sa venovali sebe, kondícii, zdraviu či osobným záľubám. Dovolenkujúci zažijú príjemné dni. Aký bude tento týždeň? Dozviete sa z nášho horoskopu.

Lev

Vzťahy: Partner sa začne správať nejako podozrivo, partnerka nevyspytateľne. Nechajte to tak, veď máte dobrých priateľov či priateľky, s ktorými možno hodiť rozumnú reč. Pouvažujte, čo urobíte s víkendom, ak nie ste na dovolenke.

Peniaze - práca: Práca vám teda vôbec nepôjde od ruky, zato “manažovanie” iných, stopercentne. Budete sa tváriť veľmi dôležito, ale i táto dôležitosť z vás opadne, ak sa riadne nesústredíte na to, čo skutočne dôležité je.

Zdravie: Cvičiť budete v rytme týchto dní: síce zájdete aj do posilňovne, aby ste čisto na teoretickej rovine skonštatovali, čo je prospešné pre telo, a čo nie. Najlepšie bude plávanie, náročnejšie vychádzky lesom, ale aj tanec či koncentračné cvičenia.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});