Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie dostane životne dôležitú SPRÁVU, a ktoré bude ľudí priťahovať ako včely na med?

Je na čase, aby ste sa venovali sebe, kondícii, zdraviu či osobným záľubám. Dovolenkujúci zažijú príjemné dni. Aký bude tento týždeň? ...
  • Zdroj: Getty/AnnaZhuk

Je na čase, aby ste sa venovali sebe, kondícii, zdraviu či osobným záľubám. Dovolenkujúci zažijú príjemné dni. Aký bude tento týždeň? Dozviete sa z nášho horoskopu.

Rak

Vzťahy: Vyhnite sa rečičkám o tom, čo sa dá, aj tom, čo sa nedá. Polovičke neodporujte, mohla by to otočiť proti vám; radšej sa sústreďte na to, aby ste navonok súhlasili, no aj tak si urobte všetko po svojom. Susedia a známi budú ústretoví.

Peniaze - práca: Týždeň po rôznych výkyvoch zakončíte s pocitom dobre vykonanej práce. Ak ste na dovolenke, budete viac oddychovať ako lámať rekordy v obzeraní pamätihodností. Dobre vám padne film či siesta so správnou literatúrou.

Zdravie: Športovci mierne poľavia, tréningy sa premenia na konverzačné krúžky, ostatným výdatne prospeje plávanie, turistika, možno aj poriadna diskotéka. Rozhodne sa venujte aj niečomu krásnemu, čo bude potravou pre dušu.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});