Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie dostane životne dôležitú SPRÁVU, a ktoré bude ľudí priťahovať ako včely na med?

Je na čase, aby ste sa venovali sebe, kondícii, zdraviu či osobným záľubám. Dovolenkujúci zažijú príjemné dni. Aký bude tento týždeň? ...
  • Zdroj: Getty/AnnaZhuk

Je na čase, aby ste sa venovali sebe, kondícii, zdraviu či osobným záľubám. Dovolenkujúci zažijú príjemné dni. Aký bude tento týždeň? Dozviete sa z nášho horoskopu.

Blíženci

Vzťahy: Vaše vzťahy budú trochu akčné. Budete "hasiť, čo vás nepáli". Pravdepodobne vás priateľ či kolegyňa zatiahnu do niečoho osobného, a vy budete tí, ktorí to vyriešia. Bude to poučné, a sami sa presvedčíte, že ste vynaliezaví a charakterní.

Peniaze - práca: Nezamestnaní môžu nájsť slušnú brigádu, možno i prácu trvalejšieho charakteru. Rozhodne nepremárnite žiadne šance na zaujímavé zmeny či inováciu toho, čo zastaralo. Dovolenkujúci prežijú zaujímavý deň.

Zdravie: Športujte s rozumom, no venujte sa i hlbokému dýchaniu, jogovým cvičeniam na zlepšenie chrbtového svalstva. Vhodné bude najmä plávanie, člnkovanie, športová chôdza či plážový volejbal. Nezabudnite na pitný režim.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});