Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie dostane životne dôležitú SPRÁVU, a ktoré bude ľudí priťahovať ako včely na med?

Je na čase, aby ste sa venovali sebe, kondícii, zdraviu či osobným záľubám. Dovolenkujúci zažijú príjemné dni. Aký bude tento týždeň? ...
  • Zdroj: Getty/AnnaZhuk

Je na čase, aby ste sa venovali sebe, kondícii, zdraviu či osobným záľubám. Dovolenkujúci zažijú príjemné dni. Aký bude tento týždeň? Dozviete sa z nášho horoskopu.

Býk

Vzťahy: Kde tu sa bude schyľovať k akejsi búrke, ale napokon svojou milou povahou mraky rozoženiete a nič vážne sa nestane. Kolegovia či známi vás pochopia. V partnerskom vzťahu nebuďte tvrdohlaví, lebo polovička by našla dôvod k hádke.

Peniaze - práca: Vyčkajte času ako hus klasu, riaďte sa iba intuíciou, keď pôjde o nepríjemné oznamy. Všetko sa môže inakšie vyvinúť, len v rozhodujúcej chvíli nestraťte nervy. Možno zistíte, že dokážete oveľa viac ako i myslíte.

Zdravie: Budete sa cítiť príjemne, nemusíte sa obávať vážnejšej traumy. Dobre urobíte, ak si trochu zharmonizujete svoje telo trebárs cvičením 5 Tibeťanov alebo inými osvedčenými jogovými cvikmi. Prospeje vám i plávanie.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});