Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie dostane životne dôležitú SPRÁVU, a ktoré bude ľudí priťahovať ako včely na med?

Je na čase, aby ste sa venovali sebe, kondícii, zdraviu či osobným záľubám. Dovolenkujúci zažijú príjemné dni. Aký bude tento týždeň? ...
  • Zdroj: Getty/AnnaZhuk

Je na čase, aby ste sa venovali sebe, kondícii, zdraviu či osobným záľubám. Dovolenkujúci zažijú príjemné dni. Aký bude tento týždeň? Dozviete sa z nášho horoskopu.

Ryby

Vzťahy: Môžete si narušiť kolegiálne vzťahy, zvlášť ak dáte najavo, že o niekom silne pochybujete. Klebety sa potom rozšíria kozmickou rýchlosťou. Ani doma nenájdete toľko citu, koľko by ste právom očakávali.

Peniaze - práca: Možno dostanete životne dôležitú správu, vďaka ktorej sa vaše očakávania vyvinú pozitívnym smerom. Môže ísť o cestičku k dosiahnutiu veľkého úspechu. Nedajte sa ničím zneistieť, budete to mať v rukách.

Zdravie: Nič konkrétne by nemalo ohroziť váš zdravotný stav, ale dajte si pozor na roztržitosť. Tá by vás mohla stáť veľa. Dali by ste šancu či zlodejovi či podvodníkovi. V športových výkonoch nepreháňajte, správne sa ohodnoťte.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});