Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie dostane životne dôležitú SPRÁVU, a ktoré bude ľudí priťahovať ako včely na med?

Je na čase, aby ste sa venovali sebe, kondícii, zdraviu či osobným záľubám. Dovolenkujúci zažijú príjemné dni. Aký bude tento týždeň? ...
  • Zdroj: Getty/AnnaZhuk

Je na čase, aby ste sa venovali sebe, kondícii, zdraviu či osobným záľubám. Dovolenkujúci zažijú príjemné dni. Aký bude tento týždeň? Dozviete sa z nášho horoskopu.

Vodnár

Vzťahy: V citoch sa ovládajte. Vystríhajte sa takej priamočiarosti, ktorá by mohla niekomu poškodiť. Budete síce na vrchole a ľudia vás budú rešpektovať, len nezabudnite na ľudskosť, láskavosť a ohľaduplnosť.

Peniaze - práca: Môžete získať nové kontakty, i keby ste boli na dovolenke. Nič neberte naľahko, lebo aj z malej iskričky môže vzbĺknuť poriadny požiar. Nič vám nepôjde od ruky, ani sa do ničoho nevrhnete s veľkým zanietením.

Zdravie: Po zdravotnej stránke sa nebudete cítiť veľmi príjemne. Môžu sa objaviť bolesti hlavy a chrbta. Skúste to vyriešiť masážou alebo perličkovým kúpeľom. Rozhodne to urobte skôr, ako užijete nejakú tabletku.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});