Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie dostane životne dôležitú SPRÁVU, a ktoré bude ľudí priťahovať ako včely na med?

Je na čase, aby ste sa venovali sebe, kondícii, zdraviu či osobným záľubám. Dovolenkujúci zažijú príjemné dni. Aký bude tento týždeň? ...
  • Zdroj: Getty/AnnaZhuk

Je na čase, aby ste sa venovali sebe, kondícii, zdraviu či osobným záľubám. Dovolenkujúci zažijú príjemné dni. Aký bude tento týždeň? Dozviete sa z nášho horoskopu.

Kozorožec

Vzťahy: Nespoliehajte sa na iných, lebo namiesto pomoci sa dočkáte dirigovania a hromady zbytočných rečí. Rozhádžete si partnerský vzťah, najmä ak si začnete vylievať nahromadenú zlosť na svojej polovičke.

Peniaze - práca: Prerátajte si finančnú rezervu, až tak prejavujte veľkorysosť voči iným. Najmä na dovolenke si kontrolujte účet a zvážte, či naozaj všetko atraktívne naozaj potrebujete. Môžete minúť viac ako zarobíte.

Zdravie: Vážnejšie ochorenie nehrozí, ale nervózni budete viac ako je únosné. Možno vás i rozbolí hlava či žalúdok. V prvom rade si do stravy zaraďte viac surového ovocia a zeleniny, zvýšte hodiny spánku a pravidelne cvičte.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});