Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie dostane životne dôležitú SPRÁVU, a ktoré bude ľudí priťahovať ako včely na med?

Je na čase, aby ste sa venovali sebe, kondícii, zdraviu či osobným záľubám. Dovolenkujúci zažijú príjemné dni. Aký bude tento týždeň? ...
  • Zdroj: Getty/AnnaZhuk

Je na čase, aby ste sa venovali sebe, kondícii, zdraviu či osobným záľubám. Dovolenkujúci zažijú príjemné dni. Aký bude tento týždeň? Dozviete sa z nášho horoskopu.

Baran

Vzťahy: Nemusíte si dokazovať, že ste ten alebo tá "naj", veď všetci uznávajú, že je to pravda. Vaše nové kontakty budú nerizikové, staré vzťahy či obchodné alebo súkromné sa ešte viac upevnia. Ľudia si vás budú vážiť.

Peniaze - práca: Je na čase, aby ste sa venovali sebe, kondícii, zdraviu či osobným záľubám. Nie je dobré dávať všetko na bubon. Trápenie treba vyriešiť v hlbokom súkromí. Všetky pracovné i vlastné problémy úspešne zvládnete. Jednajte s väčšou diplomaciou.

Zdravie: V zdravom tele prebýva i zdravý duch. Budete rozdávať eufóriu a zvyšnú energiu by ste si mohli vybehať v príjemnom tréningu. Úspešní budú atléti na pracoviskách, skokani na schodoch, ale aj tí v posilňovniach.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});