Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie sa musí VYHNÚŤ otvoreným škandálom, a ktoré čakajú veľké problémy uprostred týždňa?

Vľúdnosť, tolerancia, čestnosť budú heslami tohto týždňa. Pomáhajte, kde sa dá, veľa vecí práve tak posuniete správnym smerom. Čo vás ...
  • Zdroj: Getty/Maryviolet

Vľúdnosť, tolerancia, čestnosť budú heslami tohto týždňa. Pomáhajte, kde sa dá, veľa vecí práve tak posuniete správnym smerom. Čo vás ešte tento týždeň čaká? Prečítajte si horoskop.

Baran

Vzťahy: S inými vyjdete dobre. Prispôsobíte sa programu priateľov alebo milovanej osoby a obdaríte ich vľúdnymi slovami. Budete dobrí poslucháči, i keď vy sotva nájdete svoju bútľavú vŕbu…

Peniaze - práca: Buďte vľúdnejší voči svojim blízkym, neprepínajte s malomeštiackymi príkazmi a požiadavkami. Uvedomte si, že vypnúť sa dá aj krajším spôsobom, hoci umením. Keďže slovo má väčší vplyv na verejnosť ako myšlienka, hovorte.

Zdravie: Nedajte sa ľahko položiť na lopatky, ak budete napätí, robte si dýchacie cvičenia napríklad pri tréningu rýchlej chôdze či poklusu niekde v prírode. Neuškodilo by vám ani plávanie či hodinka tenisu. Pite dostatok vody.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});