Horoskop na tento týždeň: Len jedno znamenie ZAŽIARI v každej situácii, na návšteve, v spoločnosti a zamestnaní! A ktoré zdolá aj nemožné prekážky?

Bude to príjemný týždeň. V láske aj práci. Koncom týždňa si treba dopriať oddych alebo nejaký pekný program. A čo vás ešte čaká? Prečítajte ...
  • Zdroj: Getty/Jasmina007

Bude to príjemný týždeň. V láske aj práci. Koncom týždňa si treba dopriať oddych alebo nejaký pekný program. A čo vás ešte čaká? Prečítajte si náš horoskop.

Baran

Vzťahy: Rozdávajte lásku a lásky sa vám i dostane. Nebudete sa sťažovať na osud v tomto smere. Vyjdú i dohodnuté stretnutia s priateľmi, nové zoznámenia či vysvetlenie starých hriechov. Doprajte si veľa zábavy.

Peniaze - práca: Veľké šance na obzore nebudú, zato môžete niečo získať. Niektorým zvýšia plat i keby ste boli na dovolenke. Prostoreká úprimnosť je najlepším liekom na vlastnú samoľúbosť. Schytáte niekoľko slovných úderov, vezmite si z toho ponaučenie.

Zdravie: Nebudete sa sťažovať ani na svoju kondíciu. Budete nabití pozitívnou energiou, ako ľudia, ktorých premklo zázračné teplo pocitu lásky. Budete si rozumieť s malými deťmi, a ak patríte k osamelým, potom s novou známosťou.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});