Franco Nero nestráca charizmu a šarm ani po 80-ke: Jeho NAJNOVŠIE FOTKY hovoria jasnou rečou - tento chlap nemá vek!

Franco Nero, dieťa z bohatej talianskej rodiny, sa na peniaze svojich rodičov nespoliehal. Počas štúdia na vysokej škole si privyrábal ...

Franco Nero, dieťa z bohatej talianskej rodiny, sa na peniaze svojich rodičov nespoliehal. Počas štúdia na vysokej škole si privyrábal v elektrotechnických závodoch a keďže bolo pre neho ťažké uživiť sa, stal sa modelom.

Fotogaléria

Od detstva inklinoval k umeniu, čo bol jeden z dôvodov, prečo zo školy napokon odišiel a stal sa hercom. V roku 1964 sa presťahoval do Ríma, kde dostal menšie filmové úlohy.

Takto vyzerá Franco Nero dnes, vo veku 81 rokov >>>

Film Biblia z roku 1966 spôsobil v Nerovom živote zlom. Fakt, že americký režisér John Huston zveril rolu Ábela neznámemu európskemu hercovi, je dodnes záhadou, čo však mladému Talianovi nebolo možné uprieť, bol obrovský talent, ktorým staval do pozoru filmové autority po celom svete.

Sophia Loren
Fotografia mladučkej Sophie Loren z Benátok valcuje internet: Takto KÚZELNE vyzerala, keď mala 21 rokov! Zobraziť článok

Netrvalo dlho a stal sa jednou z najobdivovanejších postáv spaghetti westernu. V 80. rokoch sa objavil vo viacerých kontroverzných, no zábavných inscenáciách, ako napríklad Deň kobry z roku 1980 alebo Biely Nindža z roku 1981.

Začiatkom 90. rokov hral takticky vedľajšie husle v maďarskom seriáli Julianus barát. Ponuku prijal pod podmienkou, že neskôr dostane hlavnú úlohu. Stalo sa a v roku 1996 zažiaril v koži náčelníka staromaďarského kmeňa Árpáda vo filme The Conquest.

Terence Hill a Bud Spencer
Z modrých očí TERENCA HILLA dostávali ženy mdloby: Legendárny herec, ktorý tragicky prišiel o syna, len nedávno oslávil 84. narodeniny Zobraziť článok

V roku 2012 vniesol príjemný vánok do Tarantinovho filmu Divoký Džango, na ktorom spolupracoval s Á-čkovými hollywoodskymi hviezdami ako Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington či Samuel L. Jackson.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});