Takto vyzerajú nové prístroje SodaStream! Dizajnovky, aké ste ešte nevideli!

Nový koncept najznámejšej značky prístrojov na výrobu sýtenej vody SodaStream pritiahol aj známe tváre.

Nový koncept najznámejšej značky prístrojov na výrobu sýtenej vody SodaStream pritiahol aj známe tváre.

Fotogaléria

Na slávnostnom brunchi v bratislavskom Horskom parku sa predstavili novinky, ktoré menia doterajší koncept značky SodaStream. Nové prístroje Terra, Duo a Art v priťahujú pozornosť nadčasovým dizajnom a ružová bombička vyvoláva zvedavosť. „Sme hrdí na to, že prístroj na výrobu perlivej vody SodaStream dnes používa čoraz viac slovenských domácností. Nové prístroje patria z prémiovej rady výrobkov SodaStream Collections sú dostupné od 1. júna na e-shope sodastream.sk a postupne zaplnia aj pulty našich predajcov. Ružová bombička bude sprvu na výmenu v sieti predajní PLANEO, ďalšie prevádzky sa tiež rýchlo pridajú,“ informuje Attila Forgon, country manager značky SodaStream na Slovensku.

Okrem nových prístrojov prichádza SodaStream aj s novou identitou, ešte výraznejšie komunikujúcou spojenie s prírodou. Blízko k nej má aj moderátor podujatia Marcel Forgáč, známy svojou láskou k horám a vode.

Na predstavenie nových prístrojov, nového loga a komunikácie boli zvedaví aj Ďuro Šoko Tabaček, Lukáš Frlajs a  Matej Zrebný so svojimi priateľkami, influenceri ako Kristína Suchánková, Simona Malková či Michal Šefčík.

Azda najväčší záujem vzbudil dizajnový elegán s retro nádychom SodaStream ART. Už na prvý pohľad sa od svojich súčasníkov aj predchodcov odlišuje pákovým systémom sýtenia. TERRA v bielej, čiernej a červenej farbe vychádza z najobľúbenejšieho modelu SPIRIT a model DUO je nástupcom ikonického CRYSTAL-u s tým rozdielom, že plní sklenené, ale aj plastové fľaše.

Ružová bombička vyvolala mnoho otázok.

V čom je odlišná od svojej predchodkyne v modrej farbe? Attila Forgon vysvetľuje: „Novú bombičku si vyžiadali samotní zákazníci svojimi spätnými väzbami, z ktorých vyplývalo, že závit je pomerne náročný na inštaláciu. Vývoj a dlhodobé testovanie nového produktu prinieslo bombičku, ktorá sa jednoducho nasadí a patentovým systémom zaistí. Tento spôsob je veľmi jednoduchý a bezpečný.“ Pokiaľ máte doma modrú bombičku, nemajte obavy, že by ste o pár týždňov mali problém s ich výmenou. Ako povedal Attila Forgon, aj táto bombička bude ešte dlho v obehu na predaj aj na výmenu.

Objavte svet SodaStream – Push for Better

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk