Príbeh tejto ženy inšpiruje: Nový život začala po 50-ke ĎALEKO za hranicami Slovenska: Zmutovala som na svetobežnícku BABIČKU, tvrdí Alena

Alena (60) po rozpade manželstva uhasila svoj smäd po dobrodružstve a zariadila si neuveriteľný život. Odchod muža, ktorý ju nevedel ...

Alena (60) po rozpade manželstva uhasila svoj smäd po dobrodružstve a zariadila si neuveriteľný život. Odchod muža, ktorý ju nevedel oceniť, ju nakopol!

Fotogaléria

Nový začiatok

Prihlásila sa na trojmesačné členstvo na stránke, ktorá sprostredkovala au pair so šedinami, a tak našla svoju hostiteľskú rodinu ďaleko za hranicami. 

Kým sa agentúra postarala o zmluvy s jazykovou školou, rodinou a pomohla jej vyplniť žiadosť o vízum, Alena si oddýchla a hľadela dopredu. Vzdala sa všetkých myšlienok na prekážky kvôli svojim zakrpateným znalostiam angličtiny.

S desaťmesačnými vízami vo vrecku konečne vstúpila na Nový Zéland. Otec, matka a dve deti (9 a 11 rokov) žili v nádhernej zátoke Bay of Plenty, ktorá sa mala stať Aleniným domovom na nasledujúcich šesť mesiacov.

Všetko bolo vzrušujúce a nové. Rodina bola čarovná, starostlivosť o dve deti bola jej srdcová záležitosť, jazyková škola bola náročná, no omladzujúca zároveň. 

Letuška Silvia spoznala vďaka práci naozaj krásne miesta vo svete
Letuška luxusných letov, Silvia: Chlapa, ktorý do nás sácal, musel spacifikovať dvojmetrový, bývalý hasič z Afriky Zobraziť článok

Víkendové výlety s jej mladými spolužiakmi, zimné prázdniny s jej novou rodinou, Auckland, Taupo, Rotorua… to všetko zabezpečilo, že jej angličtina bola stále lepšia a lepšia, jej sebavedomie rástlo, spoločenský kruh rástol. Nebola tam samota ani nuda, stále sa niečo dialo. Samozrejme, vo voľnom čase sa mohla venovať vlastným záujmom.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});