Potraviny, ktorú sú síce zdravé a nízkokalorické, ale NEZASÝTIA: Dámy, ak chcete ZHODIŤ nejaké kilá, tak sa im radšej na pár týždňov vyhnite!

Slniečko sa už hlási teplými lúčmi, a hoci do letných dovoleniek ostáva ešte nejaký ten mesiac, príprava na pláž začína už teraz. Možno ...

Slniečko sa už hlási teplými lúčmi, a hoci do letných dovoleniek ostáva ešte nejaký ten mesiac, príprava na pláž začína už teraz. Možno aj cvičením a chudnutím.

Fotogaléria

Do pozornosti tak dávame tri bežné potraviny, ktoré sú síce chutné a zdravé, ale rýchlo po nich vyhladnete, čo vás núti sa smerom k špajze alebo chladničke častejšie obzerať. A to nie je práve to, čo by ste pri formovaní postavičky mali robiť.

Jednou z najhorších vecí počas diéty je fakt, že si musíme dávať pozor na príjem kalórií, tukov a sacharidov. Prísny zákaz tak majú napr. vyprážané hranolky s tatarkou, cheeseburgery, pizza a sladkosti. No aj zdanlivo zdravé potraviny nám môžu prekážať v chudnutí, pretože dostatočne nezasýtia a budete po nich opäť hladné.

Ako sa môžete brániť proti pocitu hladu? A ktorý to vlastne je?
Vedeli ste, že existuje až 6 druhov HLADU? Spoznajte každý jeden z nich a KONEČNE získajte kontrolu nad svojou váhou! Zobraziť článok

Ryža

Asi už viete, že sýtosť = vláknina. Tej je v ryži síce dostatok, ale záleží aj na konkrétnom druhu, pretože je medzi nimi obrovský rozdiel. Taká klasická biela môže spôsobiť náhly nárast hladiny cukru v krvi… a potom pokles. To vás rýchlo vyhladuje, aj keď ste si dopriali poriadnu porciu.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});