81-ročná televízna moderátorka Martha Stewart sa môže pochváliť OBROVSKÝM úspechom: Na takéto FOTKY sa dá len odvážna duša!

Aj v 81 rokoch môžete urobiť rekord. Americká podnikateľka a televízna celebrita Martha Stewart to najnovšie dokázala fotkou v plavkách ...

Aj v 81 rokoch môžete urobiť rekord. Americká podnikateľka a televízna celebrita Martha Stewart to najnovšie dokázala fotkou v plavkách pre obálku magazínu Sports Illustrated.

Fotogaléria

Stala sa tak najstaršou ženu, ktorá sa objavila na obálke tohto prestížneho časopisu. O záber v jednoduchých bielych jednodielnych plavkách sa postaral renomovaný kolumbijský fotograf Ruvén Afanador. Fotenie prebehlo v slnečnej Dominikánskej republike.

Pre Marthu nebolo pózovanie novou skúsenosťou. V mladosti sa venovala modelingu, pričom na jednej z kampaní spolupracovala so Chanelom.

Na nové fotky dostala na Instagrame množstvo priaznivých komentárov, aj spomedzi celebrít. Napríklad herečka Jennifer Garner jej napísala: "Si úžasná!" Ani Drew Barrymore nečakala: "Vidíš, vždy som hovorila, že si fantastická!" Ku komentujúcim sa pripojili aj Jessica Capshaw či Maya Musk, ktoré ju tiež vychválili.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});