Čaputovú zobral do parády ZNÁMY kaderník celebrít: Po rozpustenom účese niet ani stopy, takýto LOOK je pre ňu ako stvorený!

Elegantný účes, decentný mejkap a vynikajúco padnúce fialové šaty. Slovenská hlava štátu predviedla to najlepšie z najlepšieho!

Elegantný účes, decentný mejkap a vynikajúco padnúce fialové šaty. Slovenská hlava štátu predviedla to najlepšie z najlepšieho!

Fotogaléria

Silný odkaz našej prezidentky

Doslova napísala: "Minulý rok na Slovensku zabíjala nenávisť. Zobrala nám dva mladé životy a jeden vážne zranila. Stretla som sa s mamou a s bratom Juraja. Stretla som sa aj s Radkou a jej mamou. Krásne milujúce rodiny zažívajú bolesť, ktorú si žiadna rodina neželá. Obdivujem ich silu a to, ako bojujú aj za ostatné rodiny a ľudí, aby mohli žiť v prijatí a bez strachu.

Mrzí ma, že aj po tom všetkom, čo sa stalo, stále mnoho ľudí zažíva ponižovanie a útoky pre svoju sexuálnu orientáciu alebo rodovú identitu, a zažívajú to aj ich rodiny. Obávajú sa, že v predvolebnej kampani budú ešte väčším terčom. Nedopusťme, aby naše deti žili v spoločnosti, kde sa predsudky prelievajú do nenávisti. Kde nenávisť zabíja. Prosím, snažme sa rozširovať priestor dobra a prijatia medzi nami navzájom. Len takto máme šancu nenávisť spoločne vytlačiť." 

Prezidentka Zuzana Čaputová
Čaputová v spoločnosti svetových módnych ikon: Obstála na výbornú! Zobraziť článok

V komentároch prezidentku podporil moderátor politických diskusii Rasťo Iliev, speváčka Emma Drobná, režisérka Wanda Hrycová, spisovateľka Tamara Šimončíková Heribanová či spevák Jakub Petraník.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});