Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie si bude plniť svoje sny? A jedno bude mať pripravené brilantné odpovede na všetko

Môžete zažiť menej príjemné okamihy, ale aj fantastické momenty. Veľa závisí aj od vášho vnútorného nastavenia. Prečítajte si, čo váš ...
  • Zdroj: Getty/g-stockstudio

Môžete zažiť menej príjemné okamihy, ale aj fantastické momenty. Veľa závisí aj od vášho vnútorného nastavenia. Prečítajte si, čo váš čaká tento týždeň.

Baran

Vzťahy: Vyhnete sa problémom s menej príjemnými ľuďmi, zrejme sa s niekým porozprávate na veselej oslave. Nové známosti berte trochu s rezervou, nakoľko nemusia byť celkom úprimné. Možno vás nahnevá nejaký informátor.

Peniaze - práca: Všetko vám skvelo vyjde. Okrem povinností si budete plniť svoje malé sny, vyberiete sa do spoločnosti, kde sa aj zabavíte, pookrejete. Neodmietnete zaujímavé rozhovory na rôzne témy.

Zdravie: Dariť sa bude všetkým vašim športovým aktivitám. Skúste sa do všetkého vložiť naplno, vyberte si kolieskové korčule, vybehnite na niektorú zaujímavú trať a dajte telu riadne zabrať. Niekedy trochu meditujte.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});