Skvelý SHOPPING trik: Ak sa chystáte na nákup topánok, vyskúšajte toto a ZABUDNITE na nepríjemné otlaky a pocit dotlačených nôh!

Aby ste sa v novom outfite cítili dobre, potrebujete nielen pekný dizajn, ale predovšetkým pohodlie. V prípade, že vám niečo nesedí, ...
  • Zdroj: Getty/g-stockstudio

Aby ste sa v novom outfite cítili dobre, potrebujete nielen pekný dizajn, ale predovšetkým pohodlie. V prípade, že vám niečo nesedí, po krátkom čase už nebudete mať chuť to nosiť. Lenže, kúpa sa už stala...

Jedným z najväčších nákupných problémov sú topánky a ich prípadná tvrdosť. Nepríjemnými dôsledkami sú pľuzgiere na chodidlách a v horšom prípade aj trvalo nesprávna pozícia nôh s dlhodobými následkami. Ako teda nájsť perfektnú obuv? Kúpou v správnom čase!

Alessandra Ambrosio sa stala tvárou kampane
BALERÍNKY sú opäť v hre: Privítajte jar s týmito štýlovými kúskami, dodajú vám šarm a UBERÚ ROKY! Zobraziť článok

Tento trik nemá nič spoločné s hľadaním lacnejších kúskov alebo s väčším výberom. Tu ide o vašu nohu. Ak si topánky skúšate ráno, väčšinou sú o niečo užšie a menšie ako večer. Je to spôsobené tým, že noha počas dňa opuchne. Najmä v teplých dňoch, alebo keď veľa stojíte či chodíte, vaše chodidlá do večera naberú šírku vo všetkých smeroch.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});