Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Vojvodkyňa – NYMFOMANKA: Oddávala sa nechutným SEXUÁLNYM aktivitám, tvrdil sudca počas škandalózneho rozvodu. Nechýbal ani dlhý zoznam milencov

Škótska aristokratka Margaret Campbell sa najviac preslávila sobášom a neskôr pikantným rozvodom s druhým manželom Ianom Campbellom, ...
  • Zdroj: Instagram/ @margaretcampbell

Škótska aristokratka Margaret Campbell sa najviac preslávila sobášom a neskôr pikantným rozvodom s druhým manželom Ianom Campbellom, vojvodom z Argyllu.

Prvé manželstvo

V roku 1933 sa vydala za bohatého amerického podnikateľa Charlesa Francisa Sweenyho. Ich sobáš 21. februára v londýnskom Brompton Oratory vyvolal malý ošiaľ okolo jej svadobných šiat z hodvábneho saténu (od popredného britského módneho návrhára Normana Hartnella), ktorý zablokoval okolitú dopravu na tri hodiny. Margaret sa stala jednou z najznámejších a najobdivovanejších žien svojej doby.

Počas vzťahu absolvovala tri pôrody. Prvá dcéra sa koncom roka 1933 narodila mŕtva, druhá Frances Helen (*1937) sa v dospelosti vydala za Charlesa Mannersa (10. vojvodu z Rutlandu). Potom nasledovalo osem potratov, po ktorých sa nakoniec narodil syn Brian Charles (*1940 – †2021).

V roku 1943 mala Margaret nebezpečný pád do výťahovej šachty. Cestou sa našťastie zachytila o výťahové lano, ktoré stlmilo pád. Prišla o nechty a pri dopade sa udrela do hlavy na zátylku.

Táto nehoda údajne mala neskoršie následky na jej správanie. Manželstvo nevydržalo, ale Sweenyovci aj po rozvode v roku 1947 ostali ďalej priateľmi. Už ako rozvedená pani absolvovala pár krátkych milostných románikov so zámožnými mužmi.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});