Čokoládové BROWNIES s cviklou: Tradičná chuť, netradičné zloženie! Tento KOLÁČ si jednoducho zamilujete

Aj keď tieto brownies obsahujú cviklu, vôbec to v nich nie je poznať. Koláčik je mäkučký, chutný a vláčny.

Aj keď tieto brownies obsahujú cviklu, vôbec to v nich nie je poznať. Koláčik je mäkučký, chutný a vláčny.

Fotogaléria

Postup:

  • Predhrejeme si rúru na 180 °C. Štvorcový plech s priemerom 20 alebo 23 cm vystelieme papierom na pečenie.
  • Všetky suché ingrediencie pridáme do stredne veľkej misy a miešame, kým nezostanú žiadne hrudky. Potom pridáme všetky mokré ingrediencie k suchým a miešame, kým sa nespoja. Cesto by malo byť dosť husté.

Z "Baba au rhum" pôjdu vaši hostia do kolien: Na perfektný dezert z presláveného švajčiarskeho klubu stačí málo! Zobraziť článok

  • Cesto nalejeme do pripraveného plechu. Vychladíme cesto a pečieme 15-20 minút. Brownies sú hotové, keď je povrch suchý na dotyk.
  • Podávame s ľubovoľnou polevou.
Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});