Horoskop na tento týždeň: Na Škorpióna čaká vášnivý víkend, ale NAJŤAŽŠÍ týždeň mesiaca budú mať tri znamenia

Pozor na zákernosti v práci, aj na neúprimných kolegov. Aj v láske sa môže počas týždňa všeličo pokaziť, no skúste zmierniť konfliktné ...
  • Zdroj: Getty/Kharchenko_irina7

Pozor na zákernosti v práci, aj na neúprimných kolegov. Aj v láske sa môže počas týždňa všeličo pokaziť, no skúste zmierniť konfliktné situácie úsmevom. A čo vás ešte čaká tento týždeň? Z horoskopu sa dozviete.

Strelec

Vzťahy: Neslúžte svojim myšlienkam tak, že im to začne škodiť. Aj vaši priatelia majú správne názory a treba ich rešpektovať. Zo slov blízkych si nevyberajte len to, čo sa vám hodí, inak dôjde k nedorozumeniu.

Peniaze - práca: Nemárnite čas zbytočnými úvahami o tom, čo je samozrejmé. Dokážte, že ste spoľahliví a silní vo vedomostiach. Nedajte sa pomýliť opozíciou či citovými výbuchmi, ani Novom. Koniec týždňa bude hoden oslavy.

Zdravie: Keďže sa pričiníte o nejaké napätie, môžu nasledovať nervové výkyvy. Zdisciplinujte sa, ovládnite sami seba, jednak kontrolu vlastných myšlienok, aby ste zmiernili konfliktné situácie, jednak úsmevom, v čom ste majstri.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});