Horoskop na tento týždeň: Na Škorpióna čaká vášnivý víkend, ale NAJŤAŽŠÍ týždeň mesiaca budú mať tri znamenia

Pozor na zákernosti v práci, aj na neúprimných kolegov. Aj v láske sa môže počas týždňa všeličo pokaziť, no skúste zmierniť konfliktné ...
  • Zdroj: Getty/Kharchenko_irina7

Pozor na zákernosti v práci, aj na neúprimných kolegov. Aj v láske sa môže počas týždňa všeličo pokaziť, no skúste zmierniť konfliktné situácie úsmevom. A čo vás ešte čaká tento týždeň? Z horoskopu sa dozviete.

Váhy

Vzťahy: Skutočný priateľ dokáže preklenúť vzdialenosť, ktorá siaha “odo mňa po mňa”, nuž sa opýtajte svojho vnútra, či sa zdôverujete práve takémuto človeku, lebo inak si narobíte problémy. Menej priazne v láske prinesie Nov.

Peniaze - práca: Prídete na koreň zahmlenej udalosti, ale zároveň si proti sebe poštvete nadriadeného. Snažte sa jednať diplomaticky a nerýpte do tých, ktorí o vás rozhodujú. Koniec týždňa využite na prácu v záhrade alebo okolo domu.

Zdravie: Ak odmietnete účasť na riskantnom podniku, to neznamená, že ste zbabelí alebo neschopní. Len múdry človek volí účasť v rôznych situáciách podľa toho, na čo sa cíti. Menej múdry to zásadne nevie odhadnúť.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});