Horoskop na tento týždeň: Na Škorpióna čaká vášnivý víkend, ale NAJŤAŽŠÍ týždeň mesiaca budú mať tri znamenia

Pozor na zákernosti v práci, aj na neúprimných kolegov. Aj v láske sa môže počas týždňa všeličo pokaziť, no skúste zmierniť konfliktné ...
  • Zdroj: Getty/Kharchenko_irina7

Pozor na zákernosti v práci, aj na neúprimných kolegov. Aj v láske sa môže počas týždňa všeličo pokaziť, no skúste zmierniť konfliktné situácie úsmevom. A čo vás ešte čaká tento týždeň? Z horoskopu sa dozviete.

Rak

Vzťahy: Trochu si pôjdete sami na nervy, čo sa potom odrazí i na striktných príkazoch či zákazoch voči tým, ktorí sú nepomerne slabší ako vy a nebudú sa môcť brániť. V láske sa môže počas Novu niečo pokaziť.

Peniaze - práca: Ak nepatríte medzi fanatikov, v ničom sa nepretrhnete. Uvedomte si, že je mnoho vecí, ktorých sa treba zbaviť, iné zas pomôžu. Mohli by ste sa venovať okrem práce aj kultúre, umeniu či niečomu peknému.

Zdravie: Cez týždeň sa budete snažiť nájsť si trochu času na tréning, plávanie alebo dlhšiu vychádzku, víkend využijete možno aj na náročnejšiu turistiku, účinnú relaxáciu, upravíte si aj stravu, vypijete správne množstvo vody.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});