Horoskop na tento týždeň: Na Škorpióna čaká vášnivý víkend, ale NAJŤAŽŠÍ týždeň mesiaca budú mať tri znamenia

Pozor na zákernosti v práci, aj na neúprimných kolegov. Aj v láske sa môže počas týždňa všeličo pokaziť, no skúste zmierniť konfliktné ...
  • Zdroj: Getty/Kharchenko_irina7

Pozor na zákernosti v práci, aj na neúprimných kolegov. Aj v láske sa môže počas týždňa všeličo pokaziť, no skúste zmierniť konfliktné situácie úsmevom. A čo vás ešte čaká tento týždeň? Z horoskopu sa dozviete.

Blíženci

Vzťahy: Nedá sa povedať, že by ste niekoho niečím iritovali alebo uviedli do pomykova. Vymyslite si atraktívny program pre svojich milovaných, lebo láske Venuša praje. Pozor však na Nov Luny s jej zákernosťami.

Peniaze - práca: V práci nenaháňajte nikoho do nezmyselných aktivít. Neberte si toho veľa na plecia, lebo sa treba venovať aj rodinným záležitostiam. Možno cez víkend príde nečakaná návšteva, možno vy niekoho „prepadnete zo zálohy“. Bude veľa humoru.

Zdravie: Podrží vás i skvelá kondícia vďaka ktorej iným prepáčite štipľavé poznámky a dokážete uniesť i také bremená, ktoré by ste inak odmietli. Dodržujte pitný režim, jedzte viac zeleniny, brokolice, kelu a v niektoré dni cvičte.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});