Hollywood ovládol NOVÝ TREND líčenia: Niečo tak krásne a decentné tu už dávno nebolo!

Glass Skin, Buttery Skin, rôzne oleje a žiariace produkty – svet krásy ponúka široký sortiment pre žiarivú pleť. Ale čo v prípade, že ...
  • Zdroj: Getty/Drazen Lovric

Glass Skin, Buttery Skin, rôzne oleje a žiariace produkty – svet krásy ponúka široký sortiment pre žiarivú pleť. Ale čo v prípade, že uprednostňujete decentný matný finiš?

Look primárne formoval make-up artista MAC, Dominic Skinner, pravdepodobne netušiac, že sa už čoskoro stane obľúbeným beauty lookom hollywoodskych krások.

Matný vzhľad vám zaistí rovnomernú pleť s nádherným vyžarovaním. Lícenka a jemné zmesi sú mimoriadne prispôsobivé a čo je najlepšie, takéto líčenie zvládnete aj vy!

Ako na to?

Hlavným a najdôležitejším trendom cloudovej pokožky je jej príprava. Pokožka musí byť dostatočne hydratovaná. Z tohto dôvodu je vhodné pod make-up aplikovať sérum a hydratačný denný krém.

Zmiešajte základný náter s matným základom a nanesie ho na pleť veľkým štetcom. Pokračujte matným korektorom, bronzerom a lícenkou. Posledný krok je najdôležitejší: líca, čelo a oblasť pod očami zmatnite sypkým púdrom.

Chyby v líčení, ktoré vás robia staršou: Ak nechcete byť na smiech, na TOTO si dajte POZOR! Zobraziť článok

Jedinečnosť trendu Cloud Skin je v tom, že ho môžete nosiť aj vo všedný deň alebo v kombinácii so žiarivými perami či extravagantnými mačacími očami. 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});