Horoskop na tento týždeň: Na Barana čaká menšie citové dobrodružstvo, Kozorožca pritlačia k múru. A čo ostatné znamenia?

Neláskavé prejavy, hádky, nedorozumenia musia ísť bokom. Snažte sa, aby boli tieto dni pokojné a plné príjemných chvíľ. Prečítajte si ...
  • Zdroj: Getty/Ivanko_Brnjakovic

Neláskavé prejavy, hádky, nedorozumenia musia ísť bokom. Snažte sa, aby boli tieto dni pokojné a plné príjemných chvíľ. Prečítajte si horoskop na celý týždeň.

Baran

Vzťahy: Čaká vás menšie citové dobrodružstvo, vďaka ktorému získate nejeden zaujímavý tvorivý nápad. S inými priateľmi či známymi si dajte na chvíľu pokoj. V osobnom živote sa venujte svojim polovičkám s porozumením a s láskou.

Peniaze - práca: Možno vám nepôjde všetko tak, ako by ste chceli, no možno bude chybička i vo vás, v akejsi nechuti dokončiť začaté veci, alebo sa sústrediť na nové okolnosti a tam pokračovať. Skúste sa viac venovať manažmentu a novým projektom.

Zdravie: Perfektná kondícia vás podrží i pri rozhovore s nachladnutým človekom, preto sa nemusíte obávať, že by sa niečo nalepilo i na vás. Trénujte svoj obľúbený šport, jedzte viac zeleniny a ovocia, pite čerstvé šťavy.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});