DESIVÉ príbehy detských hviezd zo starého Hollywoodu: DRASTICKÉ diéty, sexuálne obťažovanie a zaobchádzanie ako s tovarom

Táto éra trvala od konca 20. do konca 50. rokov minulého storočia. Navonok sa svet filmu tváril ako pôvabný a tajomný, ale zákulisie ...

Táto éra trvala od konca 20. do konca 50. rokov minulého storočia. Navonok sa svet filmu tváril ako pôvabný a tajomný, ale zákulisie bolo plné krutosti a škandálov, ktoré zahŕňali aj dospievajúcich hercov. Tu je pár zozbieraných príbehov.

Fotogaléria

Gaučový kasting Shirley Temple

Oscarový textár a filmový producent Arthur Freed mal na najslávnejšiu detskú hviezdu všetkých čias Shirley Temple vyhradený zvláštny profesný vzťah. Ako 12-ročnú ju mal pozvať do svojej kancelárie, kde mali prejednať prechod k dospelejším filmovým úlohám.

Počas stretnutia si ale producent rozopol nohavice a odhalil sa pred dievčaťom, ktorú zachránil od niečoho traumatizujúcejšieho spontánny smiech. Naštvaný Freed ju mal zlostne vyhodiť z kancelárie.

Marlene Dietrich si užívala mužov aj ženy: Bola povestná svojím neukojiteľným sexuálnym apetítom Zobraziť článok

Shirley Temple (*1928 – † 2014) ste mohli vidieť vo filmových dielach ako Heidi (1937), The Little Princess (1939), Wee Willie Winkie (1937), The Little Colonel (1935) či  Little Miss Marker (1934).

Po skončení hereckej kariéry sa venovala charite a politike. V rokoch  1989 – 1992 pôsobila ako americká veľvyslankyňa v bývalom Československu.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});