Prvá šálka kávy a rúž je FUČ? 5 tipov, ako si zachovať zvodne nalíčené pery po CELÝ DEŇ, posledný trik je TOP!

Nevydrží, ani kým prídete na schôdzku, linka sa rozmazáva alebo uviazne na zuboch... Áno, rúž dokáže narobiť množstvo problémov! 
  • Zdroj: Getty/Dontstop

Nevydrží, ani kým prídete na schôdzku, linka sa rozmazáva alebo uviazne na zuboch... Áno, rúž dokáže narobiť množstvo problémov! 

Primer

Nepatrí len na tvár. Primer potláča vysúšanie a praskanie pier a ich následné rozstrapkané kontúry. Zároveň zaisťuje, že farba rúžu sa stáva silnejšou a intenzívnejšou.

Vrásky na viečkach? Tri BRILANTNÉ triky, ako ich šikovne demaskovať mejkapom Zobraziť článok

Korektor

Tip od profíkov: po nanesení rúžu rozotrite korektor okolo pery a jemne rozotrite štetcom dostratena. Technika si vyžaduje presnosť - nemali by ste sa totiž dotýkať pier. V opačnom prípade už línia nebude vyzerať tak ostro a malé "slepé" miesto bude vnímané ako nedokonalosť. 

Zafarbenie zubov sa dá odstrániť aj bez chemikálií: Využite tieto prírodné metódy a z vášho zvodného úsmevu budú všetci paf! Zobraziť článok

Fixačný sprej

Po dokončení aplikácie rúžu musí rúž zostať tam, kde je. Samozrejme, aj na to existuje špeciálny trik. Potrebujete tenkú vreckovku, štetec a fixačný prášok. Priložte vreckovku na pery, štetec ponorte do púdru a naneste ho priamo na vreckovku a pery. Farba rúžu nevybledne a efekt vydrží taaak dlhooo!

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});