Čo bolo v skutočnosti medzi BELMONDOM a DELONOM? Do krvi urazený Bébel dohnal spor s Alainom až pred súd, ten mu dal za pravdu

Napriek imidžu najväčších celebritných rivalov doby, priateľstvo medzi hercami Alainom Delonom a Jean-Paulom Belmondom bolo ukážkové.

Napriek imidžu najväčších celebritných rivalov doby, priateľstvo medzi hercami Alainom Delonom a Jean-Paulom Belmondom bolo ukážkové.

Fotogaléria

Keď Jean-Paul o Alainovi v dokumente Régisa Mardona hovorí ako o najlepšom priateľovi, Delon súhlasí. Ich vzťah vnímal po celý čas rovnako. "Alain tu bol vždy pre mňa, aj v ťažkých časoch," vyhlásil Belmondo. 

Dohady o vzájomnej nenávisti popreli svorne aj vo FRIDERIKUSZ SHOW v roku 1997. Vážnu rivalitu medzi nimi si podľa Delona v skutočnosti vymysleli médiá. Dodal, že s Bébelom sú ako "manželský pár, ktorého filmová kariéra napredovala spoločne."

Anthony Delon opísal vzťah svojich rodičov, Alaina a Nathalie: Boli si veľmi blízki, jej odchodom sa otcovi zrútil celý svet! Zobraziť článok

Odchod priateľa v roku 2021 Delona nesmierne zarmútil, no neprekvapil. "Musím priznať, že som už niekoľko týždňov vedel, že jeho (Belmondov) stav sa zhoršuje," povedal. "Začali sme spoločne pred 60 rokmi, bolo by pekné, keby sme odišli spolu..."

Vzťah Delona a Belmonda zachytený na fotografiách uvidíte v galérii.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});