Biele džínsy sú TOP kúskom leta: Ukážeme vám, ako ich kombinujú profíčky, buďte hviezdou teplých dní!

Ako nosiť biele džínsy na jar a v lete tak, aby ste zažiarili? Toto sú kombinácie, vďaka ktorým budete neprehliadnuteľná!
  • Zdroj: Northfoto

Ako nosiť biele džínsy na jar a v lete tak, aby ste zažiarili? Toto sú kombinácie, vďaka ktorým budete neprehliadnuteľná!

S bielou džínsovou bundou v každom veku

Niektorí túto kombináciu milujú, iní nenávidia. Ale jedno je isté. Bez ohľadu na sympatie či antipatie, tento outfit spôsobí rozruch medzi vašimi priateľmi aj náhodnými okoloidúcimi. 

Móda sa opakuje: Nikdy by sme tomu neverili, ale tieto džínsy sú späť v hre! Zobraziť článok

Jej univerzálnosť vám umožní vytvoriť outfit v akomkoľvek štýle a na každú príležitosť. V kombinácii s módnymi teniskami a mikinou vytvoríte každodenný mestský styling a doplnením o elegantnú košeľu a mokasíny získate ležérny look do práce.

Ak ste fanúšikmi kapsulového šatníka, biela džínsovina je pre vás riešením.

Cool look

Biele džínsy nepochybne dokážu efektívne nahradiť aj obľúbené oblekové nohavice. Večer budú skvelé v spoločnosti klasických vysokých opätkov alebo lodičiek, rozptýleného svetra, šperkov a glam mejkapu.

Plnohodnotný kúsok vášho šatníka: Praktické, nadčasové a ľahko kombinovateľné body vám pridá na ženskosti! Zobraziť článok

Sexi bohyňa!

Siahnite po body s dlhým rukávom, ktoré dokonale nahradia elegantnú košeľu alebo zdobenú blúzku neštandardného strihu. Prečo? Pretože na rozdiel od klasických košieľ či blúzok perfektne sedí a vždy zostane na svojom mieste. Ak chcete stylingu dodať formálnejší charakter, doplňte váš outfit o oversized sako.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});