Rozšírené a viditeľné póry sú obrovským problémom mnohých žien: Čo s tým? Vďaka týmto zložkám dosiahnete SKVELÉ VÝSLEDKY!

Existuje niečo nepríjemnejšie ako viditeľné póry na pokožke? Mnohé ženy trápia aj vo veku 30, 40 či dokonca 50 rokov. Ako vlastne póry ...
  • Zdroj: Getty/svetikd

Existuje niečo nepríjemnejšie ako viditeľné póry na pokožke? Mnohé ženy trápia aj vo veku 30, 40 či dokonca 50 rokov. Ako vlastne póry vznikajú a je možné sa ich zbaviť? Čítajte.

Do denného beauty režimu je potrebné zaradiť dvojité čistenie. Na čistenie a prevenciu je ideálny čistiaci olej bohatý na esenciálne mastné kyseliny, ako je olej z hroznových jadierok aleb jojobový olej.

5 vecí, ktoré sa stanú, keď prestanete konzumovať mliečne výrobky: Druhá z nich poteší veľkú skupinu žien! Zobraziť článok

V druhom kroku odstráňte nečistoty čistiacim gélom alebo penou. Prísady ako citrusový extrakt a extrakt z yuzu dokážu viditeľne minimalizovať a upraviť veľkosť pórov. S AHA a PHA sa pokožka jemne zbaví mŕtvych buniek a póry sa viditeľne stiahnu.

Čistiaca pena jemná k pokožke

Raz týždenne použite enzymatický píling. Pozor na pílingy mechanické. Zničia vám pokožku. Do finálnej starostlivosti, ktorá zaistí, že všetko bude správne „utesnené“, vyberajte ľahký gélový krém, ktorý hydratuje a vyhladzuje pokožku. Perfektný je krém s extraktom zeleru, pretože táto účinná látka poskytuje vitamín E a chráni pred voľnými radikálmi.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});