Robíte počas dňa a tesne PRED SPANÍM tieto chyby? Potom sa nečudujte, že ste pribrali! Tipy, ako spoľahlivo podporiť chudnutie počas noci

Na tom, ako trávite čas cez deň a večer tesne pred spaním, veľmi záleží. Najmä, ak sa snažíte zhodiť!

Na tom, ako trávite čas cez deň a večer tesne pred spaním, veľmi záleží. Najmä, ak sa snažíte zhodiť!

Fotogaléria

Nie je žiadnou novinkou, že niektoré chybné návyky vedú k nekvalitnému spánku, ktorý môže spomaliť metabolizmus, a tým pádom prispieť k ukladaniu tukových vankúšikov a následnej obezite. A to sme ešte nespomenuli dopad na duševné zdravie!

6 typov liekov, ktoré môžu spôsobiť PRIBERANIE: Zvýšená chuť do jedla či spomalený metabolizmus je iba začiatok! Zobraziť článok

Dospelí potrebujú v noci spať 6-8 hodín. Ak spíte sústavne menej, nečudujte sa, že ručička na vašej váhe sa pohne. Doprava.

V dôsledku pocitu únavy navyše jete viac, najmä sacharidov, a klesá aj vaša motivácia cvičiť. To všetko spôsobuje, že vaše telo spaľuje menej a hoci sa priberanie neprejaví zo dňa na deň, v prípade neriešených porúch spánku vás môže realita čoskoro kruto prekvapiť.

Sú zdravé a predsa z nich priberáte: Dámy, na tieto 4 jedlá si dávajte veľký pozor! Zobraziť článok

Zamerajte sa na správne nastavenie večerných rituálov a uistite sa, že počas dňa nefungujete takto:

Kofeínové nápoje neskoro popoludní alebo večer

V druhej polovici dňa, približne od 14:00, by ste sa už kofeínu mali vyhýbať. Inými slovami, nepite kávu, čaje s obsahom kofeínu, energetické nápoje, colové nápoje, nič, čo má povzbudzujúci účinok. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});