Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Výmena partnerov a večierky plné NEVIAZANÉHO SEXU: Takto spoznáte vonku SWINGEROV, prezradí ich nenápadný detail

To, čo možno občas nájdete na weboch pre dospelých, niektorí ľudia skutočne zažívajú na vlastnej (nahej) koži. Reč je o vyznávačoch otvorených ...
  • Zdroj: Getty/Nikada

To, čo možno občas nájdete na weboch pre dospelých, niektorí ľudia skutočne zažívajú na vlastnej (nahej) koži. Reč je o vyznávačoch otvorených sexuálnych vzťahov v páre.

Ako spoznať vonku iných swingerov?

Pre The Sun odhalili nenápadné znaky, ktoré pomáhajú jeho vyznávačom sa navzájom spoznať – napríklad obráteným ananásom v nákupnom vozíku. „Motív ananásu sa v posledných rokoch stal dominantným,“ hovorí Liv, ktorá nosí zlatý náhrdelník s týmto ovocím, aby dala zainteresovaným najavo svoje posteľné záľuby. Ďalším znakom je čierny snubný prsteň na pravej ruke.

Kedysi bola jedným zo znakov fanúšikov výmeny partnerov výrazná pampová tráva nasadená v záhrade, ale pri nej často dochádzalo k nedorozumeniam, lebo pre svoj zaujímavý tvar a nenáročné pestovanie je pomerne rozšírená.  

undefined
Erotický snár: Viete, čo znamená sex vo sne? ŽE NIE? Tak toto vás poriadne prekvapí! Zobraziť článok

„Každý má iné hranice. Naším pravidlom číslo jeden je ochrana za každých okolností, bezpečný sex,“ vyhlásila divoká ryšavka. „Druhým je, že sa obaja musíme cítiť pohodlne. Či už sa spájame oddelene alebo spolu, obaja sa musíme cítiť pohodlne."

Zatiaľ čo sa pár oddáva horúcemu životnému štýlu spolu aj oddelene, ako aj návšteve sexklubov, trvajú na tom, že neexistuje žiadna žiarlivosť a hovoria, že vďaka swingers je ich sex ohromujúci. Pre začínajúcich swingerov spolu dokonca nakrúcajú poučné videá.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});