Rozštiepené končeky? Ostrihať! No čo v prípade, ak nestíhate kaderníka, no potrebujete vyzerať dobre? ODBORNÍK má odpoveď

Alexander von Trentini, majiteľ rovnomenného kaderníctva vo Wiesbadene a odborník na luxusnú značku vlasovej starostlivosti La Biosthétique ...

Alexander von Trentini, majiteľ rovnomenného kaderníctva vo Wiesbadene a odborník na luxusnú značku vlasovej starostlivosti La Biosthétique Paris, prezrádza, čo skutočne pomáha proti rozštiepeným končekom a čo zaberá v prípade, ak ich potrebujete rýchlo zamaskovať.

Fotogaléria

Že na rozštiepené končeky pomáhajú len nožnice? V zásade áno. Vždy je dobré mať ich profesionálne odstrihnuté, aby sa v prameňoch neťahali ďalej smerom nahor. Ale! Ak je návšteva salóna nedohľadne, existuje niekoľko domácich receptov a osvedčených trikov, vďaka ktorým budú končeky vlasov vyzerať čo najlepšie aj napriek poškodeniu.

#1 Kokosový olej - domáci liek na rozštiepené končeky

"Kokosový olej má posilňujúci a ochranný účinok. Je však dosť mastný. Odporúčam ho preto zmiešať s kvalitnou maskou na vlasy a nechať na končekoch pôsobiť dlhšie. Napríklad cez noc. To ich dokonale zhydratuje a zaistí, že sa poškodené pramene nebudú štiepiť ďalej," hovorí Trentini, podľa ktorého je intenzívna starostlivosť o končeky aj skvelým preventívnym opatrením. Vaše vlasy budú žiariť, vďaka čomu si kaderníka môžete odložiť na neskôr.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});