To najlepšie z Oscarov 2023: Lady Gaga štíhla ako prútik, drsňačka Rihanna a KLENOT v striebornej, prekrásna Kate Hudson!

Na ostro sledovanom červenom, alebo lepšie povedané - béžovom koberci, predviedli to najlepšie z najlepšieho desiatky svetových celebrít. ...

Na ostro sledovanom červenom, alebo lepšie povedané - béžovom koberci, predviedli to najlepšie z najlepšieho desiatky svetových celebrít. Niektoré z nich však vyčnievali z radu!

Fotogaléria

Tohtoročné odovzdávanie cien Akadémie prinieslo niekoľko významných módnych momentov, tak napríklad: sofistikovaná Jamie Lee Curtis v šatách od Dolce & Gabbana, odvážna Nicole Kidman v Giorgio Armani Privé, Elizabeth Olsen v Givenchy, kúzelná Cate Blanchett v kreácii od Louis Vuitton, či extravagantná Rihanna v Alaïa, na ktorej necháte oči!

Zaujímavosťou je, že 95. filmové Oscary priniesli novinku - konkrétne koberec vo farbe champagne. Ten mal vytvoriť atmosféru "zapadajúceho slnka", teda vo všeobecnosti - upokojovať.

Charlize Theron na Paris Fashion Week.
Charlize Theron bohyňou parížskeho týždňa módy: Vážení, takto vyzerá DOKONALOSŤ! Zobraziť článok

Ktovie, aký dopad mala táto zmena na osobnosti, isté však je, že "terapeutická béžová" umožnila lepšie precítiť zážitok z módy, pôsobila čisto a "neokukane".

Pozrite si virtuálnu prehliadku najkrajších rób filmového večera plného hviezd!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});