Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie čaká FANTASTICKÝ týždeň v láske? V príjemnej spoločnosti sa môže na prvý pohľad zamilovať

Na niektoré výnimky to bude veľmi príjemný týždeň. Bude sa dariť v práci aj súkromnom živote. Nepríjemnosti sa rýchlo vyriešia, kamaráti ...
  • Zdroj: Getty/Tempura

Na niektoré výnimky to bude veľmi príjemný týždeň. Bude sa dariť v práci aj súkromnom živote. Nepríjemnosti sa rýchlo vyriešia, kamaráti potešia.

Býk

Vzťahy

Je možné, že vás prekvapia známi s nepríjemnou poznámkou, ktorá vážnejšie naruší vaše vzťahy. Mohli by ste premýšľať o tom, prečo ste im dôverovali. Po večeroch sa venujte skutočnej láske či skutočným priateľom.

Peniaze - práca

Môžete natrafiť na chápavého kolegu či spoločníka, ktorý sa chytí vašich myšlienok a dá im konkrétny rozmer. Niečo vás však znepokojí, preto nespoliehajte na šťastie, držte sa dôkazov, logiky a rozumu.

Zdravie

Okrem bežných návykov ako je ranné dýchanie zhlboka, chladnejšia sprcha či spievanie, trochu športujte, zdravo jedzte a pite dostatok vody. Popoludní občas môžete cítiť únavu, nezabudnite na prísun B-vitamínov.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});