Pozor, druhá polovica marca bude pre tieto dve znamenia obzvlášť NÁROČNÁ v láske aj práci

Kým mnohí z nás sa už tešia na oficiálny začiatok jari, niektoré znamenia zverokruhu budú v treťom mesiaci roka čeliť náročným výzvam.

Kým mnohí z nás sa už tešia na oficiálny začiatok jari, niektoré znamenia zverokruhu budú v treťom mesiaci roka čeliť náročným výzvam.

Fotogaléria

Jar je prísľubom znovuzrodenia a novej energie nielen okolo vás, ale i vo vás. Na druhej strane, často hrozí jarnou únavou, s ktorou sa stretáva nejedno znamenie. Dve z nich to však budú mať ešte o niečo ťažšie. Nevešajte hlavu. Šťastie praje pripraveným!

Panna

Panny, ľudia obzvlášť citliví a vnímaví, už od konca februára pociťujú sentimentálnu náladu, ktorá bude obzvlášť silná práve v prvých dvoch marcových týždňoch.

V druhej polovici sa ich nahromadená energia uvoľní, čo však môže viesť ku konfliktom. Táto energia zaisťuje, že sa Panny často cítia nepochopené v láske aj v práci. Našťastie, zlepšenie je za rohom, konkrétne v posledných marcových dňoch. Panny sa opäť budú cítiť komfortne vo všetkom, čo robia a ich myšlienky sa premenia na pozitívne. 

Narodili ste sa v jednom z nasledujúcich znamení? Vaše deti majú šťastie, ste vynikajúca MATKA! Zobraziť článok

Nahromadená energia však nemusí bezpodmienečne vyústiť do konfliktu, ak si Panny nájdu činnosť, ktorá ju bezpečne uvoľní. Nemusí to byť hneď hodina boxu, podobný efekt má napríklad aj dlhá jazda na bicykli, alebo tanec.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});