Tento trend vám DO MINÚTY vykúzli užší pás a nádhernú ženskú postavu! ALE! Nemôžete zabudnúť na jednu zásadnú vec

Zdôraznite svoju ženskú krásu! Opasky vysoko v páse hlásia svoj veľkolepý comeback a posúvajú trend dámskeho obliekania na novú úroveň!

Zdôraznite svoju ženskú krásu! Opasky vysoko v páse hlásia svoj veľkolepý comeback a posúvajú trend dámskeho obliekania na novú úroveň!

Fotogaléria

Kľúčové slovo? Power dressing! S pomocou opaskov je možné robiť silné, vizuálne prejavy. Každý, kto vedome kladie dôraz na stred svojho tela, dáva svetu najavo, že si je vedomý vlastnej sily a nenechá sa položiť. To môže byť užitočné najmä v obchodných situáciách.

7 stylingových tipov, ako nosiť legíny: Takto ich kombinujú modelky, inšpirujte sa, budete vyzerať SKVELO! Zobraziť článok

Aj preto je kombinácia saka previazaného opaskom obzvlášť populárna najmä v biznis sfére. V bežnom živote sa skôr zamerajte na dobre padnúce džínsy v tmavom praní a priliehavý čierny rolák. Alebo: nadrozmerný blejzer v neutrálnej farbe, napríklad v béžovej, s výrazným opaskom v páse.

Outfit vyzerá obzvlášť harmonicky, ak sa prvky, ktoré sa objavujú na opasku, opakujú aj vo zvyšku stylingu. Ak má opasok napríklad veľkú zlatú pracku, je dobré ju skombinovať so zlatými náušnicami. Alebo kabelkou a topánkami, ktoré farebne a materiálovo ladia s opaskom. Skvelé fashion inšpirácie nájdete v galérii.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});