Baby z Hriešneho tanca má doma dospelú dcéru: 21-ročná Stella je KRÁSNA ako obrázok, a tie pery jej budete závidieť!

V čase uvedenia svojho najúspešnejšieho filmu Dirty Dancing mala americká herečka Jennifer Grey 27 rokov.

V čase uvedenia svojho najúspešnejšieho filmu Dirty Dancing mala americká herečka Jennifer Grey 27 rokov.

Fotogaléria

Romantická tanečná snímka, v ktorej tvorila nielen tanečný pár s Patrickom Swayzem doslova obletela svet. Jennifer Grey zrazu poznali všetci, a za úlohu rozmaznanej bohatej dcéry Frances „Baby“ Houseman si vyslúžila nomináciu na Zlatý Glóbus.

Medzi jej ďalšie celovečerné filmy patria The Cotton Club, Bloodhounds of Broadway, Bounce The Wind Rises, Duck Ducko Goose či Bittersweet Symphony.

Priscilla Presley spomína na Elvisovo OTRASNÉ správanie po narodení dcéry: Z dôvodu, pre ktorý odmietal sexovať, sa ženám obráti žalúdok Zobraziť článok

Ešte viac sa dostala do povedomia krátkym románikom s lámačom ženských sŕdc Johnnym Deppom. Okrem neho mala krátke vzťahy s kolegami - Michaelom J. Foxom, Matthewom Broderickom alebo Williamom Baldwinom.

Na prvého manžela si ale počkala až do roku 2001, kedy sa po ročnej vážnej známosti vydala za kolegu Clarka Gregga (60). Z manželstva sa im narodila dcéra Stella, z ktorej je už dnes krásna 21-ročná slečna. Hoci v roku 2020 pár oznámil rozvod, obaja sa o Stellu vzorne starajú. Uvidíte ju TU.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});