Je jasné, aký TREND ovládne leto: Reese Witherspoon v TOP kúskoch sezóny, ktoré nestoja viac ako 100 €!

Reese Witherspoon ukázala svoje obľúbené outfity z romantickej komédie „Your Place or Mine“, ktorých cena začína na 23 dolároch (v prepočte ...

Reese Witherspoon ukázala svoje obľúbené outfity z romantickej komédie „Your Place or Mine“, ktorých cena začína na 23 dolároch (v prepočte približne 22 eur).

Fotogaléria

Debbie rieši svoje každodenné starosti v Los Angeles, kým Peter si naplno užíva New York. Keď si ale títo dlhoroční kamaráti na týždeň vymenia úlohy, všetko je inak! (Netflix)

Ak budete mať možnosť, komédiu v hlavných úlohách so šarmantnou Reese Witherspoon a Ashtonom Kutcherom si určite pozrite. Milá snímka okrem komplikovanosti vzťahov slobodnej mamičky odhaľuje aj módne vychytávky tohto roka! 

Reese oblečenie svojej postavy zbožňuje natoľko, že mu na svojom Instagrame venovala samostatný post: "Debbien šatník si to zaslúži," napísala.

Takto sa nosí DENIM v roku 2023! V ktorých kúskoch zažiarite a ktoré by ste mali nechať hlboko v skrini? Zobraziť článok

V príspevku so štyrmi fotkami usmievavej herečky môžeme vidieť rôzne stylingy, ktorým dominuje denim: džínsovú bundu, džínsové sukne, skrátené džínsy s rovným strihom... V ležérnych outfitoch sa miešajú kvetinové blúzky, vzorovaná maxi sukňa a praktické doplnky, ako biele tenisky, kožená crossbody kabelka, ale aj klasický ruksak. FOTO TU.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});