Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Dokonalosť v sexe? Neexistuje! Týmto erotickým trapasom sa v živote zrejme nevyhnete: Ste pripravení?

Aj počas našich intímnych chvíľ sa občas stane niečo nečakané, čo nás v tej chvíli zaskočí. Svet sa ale kvôli tomu nezbúra. Hlavne si ...

Aj počas našich intímnych chvíľ sa občas stane niečo nečakané, čo nás v tej chvíli zaskočí. Svet sa ale kvôli tomu nezbúra. Hlavne si treba uvedomiť, že sa nejedná o nič nezvyčajné.

Fotogaléria

Bez vytúženého konca

Reč je o orgazme. Vyššie píšeme o predčasnom pánskom vyvrcholení. Ten sa však nemusí vždy dostaviť. Príčinou môže byť zdravie, stres či únava. Netreba byť hneď vzťahovačná, že ho nevzrušujete (to by do postele s vami nešiel vôbec). Radšej ho upokojte, že sa nič nedeje, za pár minút môže byť všetko inak – samozrejme v pozitívnom zmysle. Absencia orgazmu ale oveľa viac zasahuje ženy. Nie vždy a každá zažije v páre vyvrcholenie To skôr sa podarí dosiahnuť nerušenou masturbáciou.  

Vaše najväčšie trapasy pri sexe: Toto sa nedá vymyslieť, to napísal sám život! Zobraziť článok

Radšej to vedieť vopred

Starať sa o svoje sexuálne zdravie nie je zbytočná vec. Vopred sa s milencom porozprávať o ochrane nie je vôbec márne, hoci sa to zdá byť nepríjemná až trápna téma. Vydiskutujte si, ktorá metóda antikoncepcie je pre vás oboch najlepšia. A potom smelo hop na vec.

Čo to bolo za zvuk?

Krátky príklad z fyziky. Ak natlačíte vzduch do dutiny, do ktorej tlačí piest, tak vzduch po netesniacich bokoch uniká. V preklade do milostnej reči. Pri milovaní môže vagína občas vydať zvuk podobný unikajúcim vetrom (zo zadku). V angličtine sa na to používa výraz queefing, po našom nežne ako „pošvový vietor“. Prvýkrát je to pre oboch možno trochu prekvapenie, ale fyzika nepustí.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});