FOTO: Nestarnúca Jennifer Lopez sa ukázala v najtrendovejších legínach tohto roka! Trúfli by ste si?

Speváčka Jennifer Lopez je jednou z obľúbených stylingových inšpirácií aj preto, že pohodlie a praktickosť sú pre ňu viac než očarujúci ...

Speváčka Jennifer Lopez je jednou z obľúbených stylingových inšpirácií aj preto, že pohodlie a praktickosť sú pre ňu viac než očarujúci štýl!

Fotogaléria

Prečo také nadšenie z jej bežného outfitu? Pretože je taký jednoduchý! A čo je najlepšie, každá z nás si ho môže jednoducho upraviť podľa seba.

J. Lo používa pre svoj praktický (a zároveň trendový) outfit svetlomodrú farbu, ktorá sa dokonale hodí k jarnej oblohe. Mimochodom, modrá je jednou z farieb roka 2023!

7 stylingových tipov, ako nosiť legíny: Takto ich kombinujú modelky, inšpirujte sa, budete vyzerať SKVELO! Zobraziť článok

K vzorovaným legínam ladí jednoduché biele tenisky a oversized pletený sveter so širokými rukávmi a stojačikom v žiarivom tyrkysovom odtieni.

Rok 2023 bude extrémne FAREBNÝ! Pozrite sa, ktoré TOP odtiene ovládnu móla aj šatníky Zobraziť článok

Úžasne krásne a tak osviežujúce!

Výhodou outfitu je jeho monochromatickosť. To znamená, že je celý ladený v jednej farbe, čo polichotí aj vyšším ročníkom a nebude pôsobiť nemiestne. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});