Málo sexi? Robíte si srandu?! Pohodlnosť v obliekaní neustále napreduje, pozrite sa, čo je práve IN!

Kto by ich nepoznal? Štýlové módne trendy, ktoré na prehliadkovom móle síce vyzerajú skvele, no v skutočnosti sa nedajú nosiť. Jar 2023 ...
  • Zdroj: Northfoto

Kto by ich nepoznal? Štýlové módne trendy, ktoré na prehliadkovom móle síce vyzerajú skvele, no v skutočnosti sa "nedajú nosiť". Jar 2023 je konečne o inom!

Trend joggingových nohavíc je v posledných mesiacoch čoraz populárnejší. Jednoduchý a prirodzený vzhľad teda nie je žiadaný iba v kozmetických trendoch 2023 - módni stylisti naznačujú, že (možno) máme dočinenia s kráľom dekády. 

Takže si pamätajte: tento rok sa nosia nohavice o číslo väčšie so štipkou pouličného rebelstva. Skvele sa dajú kombinovať napríklad s blejzrami alebo XXL pleteninami.

Na jar 2023 budú zvonové džínsy všade!
Perfektné rifle pre ženy po 40-tke: Tento trend z vás spraví BOHYŇU, pozor však na 2 stylingové chyby Zobraziť článok

Viac ako iba "vrecovitý vzhľad"

Príjemný, lichotivý šatník nemá vždy tú najlepšiu povesť. Mnohí si ho spájajú výlučne s jogger štýlom a vrecovitým vzhľadom. No Scandi grils svojim štýlom ukazujú, že pohodlné nemusí znamenať automaticky objemné. Ponúkame tri ďalšie príklady, ako možno pohodlné oblečenie ľahko integrovať do každého štýlu.

7 stylingových tipov, ako nosiť legíny: Takto ich kombinujú modelky, inšpirujte sa, budete vyzerať SKVELO! Zobraziť článok

Pohodové pletené kostýmy

Zdá sa, že máloktorý módny segment sa rozšíril tak mohutne ako pleteniny. Nepredstavujte si hneď zimné svetre z hrubého úpletu, k dispozícii máte aj tenký úplet, napríklad v podobe nohavicového kompletu, maxi sukne alebo dokonca overalu. Výber je obrovský!

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});