Na módnu pohromu z Brit Awards svet len tak ľahko nezabudne: Pozrite si výber toho NAJHORŠIEHO!

Nie, toto nie je ples príšer, ale jedna z najprestížnejších hudobných udalostí roka!

Nie, toto nie je ples príšer, ale jedna z najprestížnejších hudobných udalostí roka!

Fotogaléria

Zdá sa, že celebrity nadobro stratili súdnosť. Po pandemickom období akoby sa odtrhli z reťaze a predvádzajú jednu módnu katastrofu za druhou. 

Výnimkou nebol ani 43. ročník ostro sledovaných britských hudobných cien, ktoré spôsobili, že módni odborníci nad niektorými hviezdičkami už nadobro zlomili palicu. 

Najkrajšia žena, píšu Kuchařovej fanúšikovia: Na ples prišla v štýle Marilyn Monroe, príbeh jej šiat je ohromný! Zobraziť článok

Mix nezvyčajných siluet, trblietok, volánov, perličiek, latexu... Na červenom koberci sa postupne predviedli osobnosti z hudobnej brandže v tých najdivokejších kreáciách.

"Sam Smith (na obrázku nižšie) vyzeral, akoby chcel v plastovom komplete odplávať. Snáď si v tom dokázal aspoň sadnúť," komentuje spevákov outfit bbc.com

Cenami ovenčený Harry Styles v nezvyčajne prepracovanej čiernej a nákrčníkom takým veľkým, že takmer zakryl celú jeho tvár. Škoda. Podľa capitalfm.com ide o sofistikovaný model dizajnéra Harrisa Reeda.

Ak ste v tom, prečo to tajiť? Krikľavo-červené volány v kombinácii s čipkou zvýraznili tehotenské krivky speváčky Jessie J viac ako mali.

A to sme iba na začiatku!

Najväčšie módne prešľapy uvidíte v galérii.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});